L’EQUADOR DE LA LEGISLATURA

Estem en l’equador de la legislatura i, per tant, és un bon moment per a fer balanç de l’esdevingut en la nostra població des de les últimes eleccions municipals, i no és poc.

En aquest període les retallades han arribat sense pal·liatius a Vilamarxant. El malbaratament econòmic portat a terme pel govern local en els últims anys hem de pagar-lo patint, a més, els abusos de poder que el PP integra com a “marca de la casa”.

És lògic pensar que si tots els veïns conegueren el comportament de portes de l’ajuntament cap a dins de l’equip de govern, exigirien millores. La gent no és ximple però la transparència brilla per la seua absència.

Lluitant contra l’opacitat, Compromís per Vilamarxant està preparant un altre butlletí per a aquest estiu amb informació sobre el que portem de legislatura que mai apareixeria en el butlletí de l’Ajuntament, malgrat que aqueix ho paguem tots.
Inclourem columnes d’opinió i us recordem que qui estiga interessat a plantejar un tema, pot enviar-nos el seu text.

Us convidem a participar amb les vostres propostes i reivindicacions que podem presentar en els plens municipals o per escrit.

Us convidem a utilitzar la representació que tenim en l’ajuntament per a exposar les vostres necessitats. Per a açò serveix tindre representants, aqueix és el seu treball i votar serveix perquè ho facen.

També, en aquest web, us convidem a conèixer l’activitat de la Coalició Compromís, tercera força política valenciana amb 6 diputats en el Parlament entre els quals, el nostre portaveu municipal, Juan Ponce, que també és portaveu adjunt del Grup Parlamentari Compromís en les Corts Valencianes.

No desaprofitem les eines que ens queden mentre ens furten la democràcia perquè aquest seria un error que no anem a cometre.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *