Mònica Oltra i Juan Ponce inauguren la seu de Compromís a Vilamarxant

saviano_abreu_

Els diputats Juan Ponce i Mónica Oltra amb més d’un centenar de veïns, a l’acte de inauguració de la seu de Compromís

Els diputats a les Corts Valencianes, Mònica Oltra i Juan Ponce, van inaugurar dissabte passat la nova seu de la Coalició Compromís a Vilamarxant. L’acte va comptar amb la presència de més d’un centenar de veïns, que van participar d’una tertúlia política on es van debatre temes d’interès tant a nivell local, com a autonòmic, estatal i europeu.

“És una nova etapa per a la política local. La població compta ara amb un espai obert i democràtic, on tots i totes poden participar”, va destacar Juan Ponce, que és també regidor de Compromís a l’Ajuntament. Durant el debat, Ponce va fer una anàlisi dels quasi tres anys de l’actual legislatura, en la qual Compromís ha sigut la formació política que més mocions ha presentat durant els plens, abordant temes econòmics, ambientals i de transport públic, com l’arribada del metro a la localitat.

Les propostes, no obstant això, són quasi sempre rebutjades donada la majoria absoluta del Partit Popular. “Saben que les mocions tenen sentit i que portarien beneficis al poble. Però la seua visió partidista no els deixa treballar per al bé de la comunitat”, reclama el diputat i regidor.

Mònica Oltra, que recentment ha sigut la política millor valorada pels valencians i valencianes en un estudi d’opinió de la Cadena Ser, va animar a la població a participar activament de la vida política i va apuntar la corrupció com un dels principals mals de la democràcia. “La corrupció és la gran malaltia de la democràcia, la corromp per dins. Ací a València hem vist com el balafiament dels diners públics i la corrupció ens ha portat al descrèdit de la democràcia, a més d’una situació de grans retallades de drets socials. No podem deixar que açò passe, i la ciutadania ha de tenir motius per a tornar a creure”, va defensar.

Els dos polítics van coincidir amb la importància de les eleccions europees, previstes per al pròxim 25 de maig. “Hem patit retallades en sanitat, educació, dependència, en tot. No podem oblidar que moltes d’aquestes retallades han sigut imposades per Brussel•les o per Alemanya. Hem de renovar el Parlament Europeu i posar-lo a servei de les persones. No de l’interès d’uns pocs”, apunta Oltra.

Galeria en Facebook

Arxivat en: Comarcal, General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *