I CICLE MÚSICS D’ACÍ

El passat 21 de novembre es va celebrar a la casa de la cultura el primer dels concerts del  I Cicle Músics d’Ací, organitzat per Compromís per Vilamarxant. Comptàrem amb l’espectacular actuació de Lorena Gascón i Charlie, The lighters, que ens feren vibrar amb versions acústiques de Janis Joplin, Beatles, Amy Winehouse, Alexa Dixon, 4 Non Blondes, Zeppelin, Manolo García, Nek… Extraordinaris.

A aquesta primera actuació, li’n seguiran quatre més. L’objectiu és oferir una programació musical de qualitat i alternativa, especialment dirigida als més jóvens, però oberta a tot el poble en general. Amb un doble objectiu: promocionar als jóvens del poble, que no compten amb espais i un circuit estable per a demostrar el seu talent; i alhora, promocionar la música valenciana més propera, feta per gent d’ací, davant la inexistència d’una oferta cultural oferta per l’Ajuntament de Vilamarxant.

És un un tast de la programació cultural que estem preparant per a la pròxima legislatura. Gràcies per l’assistència i fins la pròxima ; )

IMG_20141121_202127

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *