Legislatura 2011-2015: arrancà de cavall i parà de burro


Inauguración carretera en Vilamarxant foto_Abulaila1

Com una bèstia que està a punt d’expirar i dóna les seues últimes sacsejades, així sembla que estiga actuant l’equip de govern del PP en els últims mesos. Després de més de tres anys d’inactivitat, ara, quan es veu amb l’aigua al coll, s’ha posat mans a l’obra (mai millor dit) i ha començat a asfaltar carrers, a reparar voreres, a engabiar places, a instal·lar panells informatius, i a fer altres iniciatives que, sorprenentment, no havien arribat als seus cervells fins que la convocatòria electoral no ha estat pròxima.
No haguera sigut millor repartir iniciatives i jornals al llarg de quatre anys? No, tot a última hora. I clar, açò provoca la típica expressió del veïnat: “xe, podrien ser eleccions tots els anys”, o la variant “només se’n recorden de nosaltres quan s’acosten les votaes”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *