Des de Compromís per Vilamarxant agraïm, unes eleccions més, la vostra fidelitat i el suport que depositeu en la nostra formació.

En aquest cas, sabem que han sigut unes eleccions generals complicades però, gràcies al vostre suport, Compromís ha incrementat el nombre i el percentatge de vots al nostre territori. Concretament, el 28 A vam sumar 173.821 vots davant els 175.092 de l’11 N i, pel que fa als percentatges, ha augmentat del 6,47 al 6,93%.

Tenint en compte aquestes dades, hem sigut l’única formació de l’anomenat bloc d’esquerres que no ha registrat una davallada en els seus resultats. A les nostres comarques van votar diumenge passat 166.000 persones menys que en abril i, amb tot, Compromís ha crescut en vora 1.300 suports. Això significa que ens consolidem, mentre que PSPV-PSOE i Unidas Podemos han perdut vora 94.000 suports des del 28 A.

A més, continuem tenint la veu valenciana de Joan Baldoví al Congrés on, de nou, lluitarem per a formar un govern progressista, on l’agenda valenciana tinga el seu espai i on no tinguen cabuda les polítiques d’extrema dreta que mai havien d’haver obtingut la representació que han aconseguit en la repetició d’aquests comicis.

Amb els vostres vots útils farem política útil!

Gràcies apoderats 10N