Es tracta d’un projecte generat i pressupostat la passada legislatura amb l’objectiu de dotar Vilamarxant d’espais enjardinats i de socialització per a la gent jove

Ja han començat els treballs davant del Pavelló Multiusos (carrer Alcublas). Es tracta d’una iniciativa projectada la passada legislatura que convertirà aquesta zona en una àrea enjardinada, d’esports i d’oci.

Zona oci MultiusosEl projecte es va planificar i pressupostar perquè l’anterior equip de govern va considerar la necessitat que el nostre municipi comptara amb espais verds, molt reclamats per la població, i dels quals disposen molts pobles veïns com Llíria o l’Eliana des de fa dècades.

També es va valorar la preocupació d’oferir al jovent una zona d’esplai oberta per a promoure un oci saludable i generar àrees públiques de socialització. Així, la idea de l’equip de govern i de l’anterior regidora de Joventut, Silvia García, era que aquest parc complementara la tasca de la Casa de Joventut amb diverses opcions per a la població jove: d’una banda, l’espai cobert de la Casa i, d’altra, aquesta zona a l’aire lliure que estava prevista amb pistes per a la pràctica d’esports de carrer.  D’aquesta manera, hi haurà diverses opcions perquè el jovent puga reunir-se evitant zones dedicades a altres finalitats, com els parcs infantils, els parcs canins o els voltants del Centre de Salut.

A poc a poc van materialitzant-se alguns dels grans projectes que van quedar enllestits a finals de la legislatura passada i que, degut als tràmits legals i administratius que molts d’ells comporten, no es van poder concloure.

Tot i que ja no estem a l’equip de govern, des de Compromís per Vilamarxant ens alegrem en veure que moltes de les millores que vam impulsar, junt a la resta de companyes i companys amb qui vam governar, estan veient la llum i aconseguint l’objectiu que nosaltres ens vam marcar: millorar el poble i la qualitat de vida de les seues veïnes i veïns des de la responsabilitat i la sensatesa.