La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una jornada de formació de voluntàries i voluntaris el proper dissabte, 23 de febrer, al Corral de la Bassa Barreta

Cartell voluntariat ambiental
Cartell Voluntariat Ambiental. Font: Ajuntament de Vilamarxant

Si t’estimes els espais naturals de Vilamarxant i vols participar en la seua conservació, volem fer-te una proposta… per què no t’inscrius en el Voluntariat Ambiental del nostre poble?

La campanya per a aquest 2019 començarà el proper dissabte, 23 de febrer, amb una jornada formativa i informativa al Centre d’Educació Mediambiental (Corral de la Bassa Barreta) de 10 a 14 h.

Si estàs interessada o interessat pots inscriure’t o rebre informació al telèfon: 630 172 916 o al correu electrònic: [email protected]

Pot ser voluntària o voluntari qualsevol persona a partir de 18 anys; també poden inscriure’s menors a partir de 16 anys, sempre que compten amb autorització de la mare o del pare.

Durant la campanya, les persones voluntàries duran a terme tasques de vigilància activa i dissuasiva per a detectar focus d’incendis i denunciar qualsevol comportament que atempte contra els nostres espais verds. A més, també informaran les usàries i usuaris d’aquestes àrees sobre el bon comportament que cal tindre en elles.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilamarxant ha volgut, des de l’inici de la legislatura, impulsar i posar en valor la tasca del Voluntariat Ambiental que tan necessari és per ajudar al manteniment, neteja i seguretat dels nostres pulmons naturals.