En menys de quatre anys, aquesta prestació ha passat de ser deficitària a obtindre un balanç positiu de més de 25.600 euros

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilamarxant ha treballat durant aquesta legislatura per a oferir el millor servei al Gimnàs i a la Piscina municipal.

Gimnàs municipal VilamarxantPer això en 2017, i una vegada expirada l’anterior adjudicació, es va signar un nou contracte de gestió amb l’empresa ‘Itálica Piscinas Mantenimiento SLU’. Aquesta contractació és de 152.000 euros a l’any (IVA inclòs) i, ara per ara, la xifra està amortitzada i superada per les inversions que generen aquestes dues instal·lacions municipals.

De fet, en menys de quatre anys s’ha passat d’un servei deficitari a un que atén la majoria de les demandes de les usuàries i usuaris i que, a més, supera les despeses de contractació. En 2018, els ingressos van se de 177.631 euros, 25.631 euros més del que costa el contracte a les arques municipals.

Les recaptacions del Gimnàs i la Piscina municipal en els últims anys han sigut  les següents:

  • 111.310 euros en 2016
  • 146.298 euros en 2017
  • 177.631 euros en 2018

Segons el regidor d’Esports de Compromís per Vilamarxant, Manolo Bernad, “alguna cosa estarem fent bé si hem passat de tindre un servei deficitari a cobrir les despeses, obtindre beneficis i, a més, oferir unes prestacions de qualitat per a les veïnes i veïns de Vilamarxant”.

Manolo Bernad considera que: “més enllà del canvi de gestió, també hem estat pendents i hem escoltat les usuàries i usuaris i les treballadores i treballadors per a, entre totes i tots, trobar la millor manera de gestionar aquestes instal·lacions esportives”.