De cara a les eleccions del 28 A, l’acte central tindrà lloc a València el pròxim 13 d’abril, mentre que a Vilamarxant, la cita serà el dia 15

  • L’acte comarcal de presentació de candidatures tindrà lloc a Llíria el divendres, 12 d’abril. Serà a les 19 h, al Centre Multiusos (Pla de l’Arc, s/n). Hi intervindran Mónica Oltra, candidata a la presidència de la Generalitat; Joan Baldoví, candidat al Congrés i Joanma Miguel, candidat a l’alcaldia de Llíria.

Acte campanya Llíria

  • D’altra banda, l’acte central tindrà lloc el pròxim dissabte, 13 d’abril, al Jardí del Túria de València, a partir de les 11.30 h. Hi participaran Mónica Oltra, Joan Baldoví i altres candidates i candidats al Congrés, al Senat i a les Corts Valencianes.

Acte campanya València

  • A Vilamarxant, la presentació de les candidatures serà el dilluns, 15 d’abril. La cita serà a les 19.30 h, a la Casa de la Cultura. Les persones assistents podran escoltar i debatre amb la candidata al Congrés, Clara Ferrando; amb Fran Ferri i el nostre company Juan Ponce, candidats a les Corts; amb Voro Golfe, candidat a l’alcaldia de Vilamarxant i amb la també candidata per Vilamarxant, Raquel March.

Cartell 28A Vilamarxant