L’IVAJ destina en 2019 un total de 670.000 euros per al transport públic jove en la Comunitat, un 34% més que en 2018

El ple del Consell ha aprovat els convenis de col·laboració amb Urbetur SA i Autobuses La Concepción, Vicente Montes e Hijos SL per a facilitar l’ús del transport públic entre les i els joves, fent econòmicament més accessibles els seus desplaçaments.

L’IVAJ destina en 2019 un total de 670.000 euros a través de 15 convenis per a facilitar a joves usuaris i usuàries de Carnet Jove el transport públic en la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un increment en la dotació al programa de Transport Jove d’un 34% respecte a l’any anterior.

Aquesta col·laboració entre l’IVAJ i les companyies d’autobusos amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat amb el Carnet Jove i afavoreix a joves entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament.

El conveni amb Urbetur SA s’aplica dins de l’Abonament Transport Jove amb les mateixes prestacions i característiques que l’actual Abonament Transport (vàlid en totes les zones -A, B, C i D i combinacions entre elles-, durant 30 dies des de la primera validació, amb un nombre il·limitat de viatges i transbords), amb l’aplicació d’un descompte del 15%, sobre el preu fixat, a titulars del Carnet Jove.

Els descomptes són aplicables en les línies Xest-Lliria i València-Vilamarxant.