Rosa Blanes i Manolo Bernad han assistit a aquesta trobada a Beniparrell, on també s’ha informat i debatut sobre com gestionar i impulsar les escoles esportives de pilota als municipis

Els nostres companys Rosa Blanes i Manolo Bernad, exregidora i exregidor d’Esports a l’Ajuntament de Vilamarxant, han assistit aquest matí a la Jornada de Foment municipal de Pilota Valenciana que ha tingut lloc a Beniparrell.

La cita ha estat organitzada per la Generalitat, la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València i l’Ajuntament d’aquest municipi de l’Horta Sud.

Jornada sobre pilota valencianaEn ella, experts en la matèria i representants de la Direcció General d’Esports han aportat informació sobre com continuar impulsant la pilota valenciana als nostres municipis i com fomentar el seu coneixement entre la població. Durant la jornada, un altre punt important feia referència a com fomentar i gestionar les escoles esportives de pilota; un dels projectes que tan Rosa com Manolo van impulsar durant la passada legislatura. Esperem que ara continuen els esforços per aconseguir que Vilamarxant torne a tindre un espai on les xiquetes i els xiquets aprenguen i practiquen el nostre esport.

La intenció de Compromís per Vilamarxant és oferir la nostra col·laboració als nous responsables municipals d’esports amb aquest tipus d’aprenentatges. Sens dubte, un bon espai on posar tot açò en coneixement és el Consell municipal d’Esports que, esperem, torne a convocar-se i no es quede inactiu com va estar abans que l’anterior equip de govern reactivara diversos òrgans participatius.